Ons restaurant

Ons restaurant - Restaurant

Ons restaurant

De keuken van chef Eric Pankert is sinds 1976 ononderbroken bekroond met een Michelin-sterIn alle rust tafelen in het restaurant, dat Carina Pankert zelf ingericht heeft. Zij staat verder ook in voor de service en zorgt ervoor, dat al uw wensen vervult worden.

Wanneer het weer het toelaat, bedienen we u ook graag op ons terras. We beschikken tevens over een idyllische en verwarmde rokers lounge.

Onze kaart ontdekken

Onze Terras-Oase - Restaurant

Onze Terras-Oase

Welkom op ons nieuw ontworpen terras, een plek van ontspanning en culinair genot. De stijlvolle sfeer en de idyllische tuin bieden het perfecte decor voor onvergetelijke momenten.

Onder onze comfortabele en verwarmde pergola geniet u van voortreffelijke gerechten en uitgelezen wijnen, ongeacht het weer. Het flexibele lamellendak beschermt betrouwbaar tegen regen en directe zonnestralen en kan naar behoefte worden geopend of gesloten.

Onze geïntegreerde verlichting en zonwering zorgen voor een gezellige sfeer en maken het terras bijna het hele jaar door bruikbaar. Het smaakvolle interieur en de rustige ligging nodigen uit tot ontspannen uren in de buitenlucht.

Ervaar bijzonder comfort en uitstekende service op ons terras. Bezoek ons en laat u verwennen!

Onze Terras-Oase - Restaurant
Onze Terras-Oase - Restaurant
Onze Terras-Oase - Restaurant
Onze Terras-Oase - Restaurant
Onze Terras-Oase - Restaurant
Onze Terras-Oase - Restaurant
Gourmet-belevenis - Restaurant

Gourmet-belevenis

Hoe kan men de keuken van chef Eric Pankert het beste beschrijven?

Een traditierijke keuken, die dankzij smaakaccenten uit verre oorden telkens weer een nieuwe interpretatie krijgt.

Eric Pankert is de chef van het Hotel-Restaurant Zur Post. Zijn inspiratie put hij zowel uit de finesses van de Franse Haute Cuisine alsook uit de traditionele, regionale gerechten. Mede door zijn talrijke ervaringen, zijn wens naar vrijheid en zijn open kijk op de wereld biedt Eric Pankert een karaktervolle keuken, volgens de culinaire waarden, die hij van zijn vader meekreeg – “Een goed gerecht moet smaakvol zijn!”

Eric Pankert hoort bij de gevestigde waarden van de Belgische gastronomie en biedt een keuken aan in perfecte harmonie tussen esthetiek en smaak.

Elk gerecht brengt iets bijzonders tot uitdrukking.  Dankzij ingrediënten uit de hele wereld verwondert de chef zijn gasten telkens weer opnieuw.  In onze wijnkelder is er tevens volgens smaak en budget een passende begeleiding te vinden voor elke schotel.

Gourmet-belevenis - Restaurant
Gourmet-belevenis - Restaurant
Gourmet-belevenis - Restaurant
Gourmet-belevenis - Restaurant

Arrangementen

Tarief, Week-ends en mid-weeks

Details voor een aanbiedingen voor een gourmet-weekend of een mid-week verblijf vind u in die PDF hier onder.

Feestdag-arrangementen

Wij zijn op 24 s'avonds en 25 s'middags open, zoals s'avonds op 28+29+30+31/12/2024

Jubileum

Verras uw partner met een onvergetelijk verblijf tussen de Eifel en de Ardennen in Sankt Vith.