Gourmet-belevenis
Hoe kan men de keuken van chef Eric Pankert het beste beschrijven?
Een traditierijke keuken, die dankzij smaakaccenten uit verre oorden telkens weer een nieuwe interpretatie krijgt.
Eric Pankert is de chef van het Hotel-Restaurant Zur Post. Zijn inspiratie put hij zowel uit de finesses van de Franse Haute Cuisine alsook uit de traditionele, regionale gerechten. Mede door zijn talrijke ervaringen, zijn wens naar vrijheid en zijn open kijk op de wereld biedt Eric Pankert een karaktervolle keuken, volgens de culinaire waarden, die hij van zijn vader meekreeg – “Een goed gerecht moet smaakvol zijn!”
Eric Pankert hoort bij de gevestigde waarden van de Belgische gastronomie en biedt een keuken aan in perfecte harmonie tussen esthetiek en smaak.
Elk gerecht brengt iets bijzonders tot uitdrukking. Dankzij ingrediënten uit de hele wereld verwondert de chef zijn gasten telkens weer opnieuw. In onze wijnkelder is er tevens volgens smaak en budget een passende begeleiding te vinden voor elke schotel.